Runda solglasögon

Runda trenden för 2019 tolkar vi att det går mot det runda hållet. Att runda glasögon är heta visar den mängd nya designers som tar den runda formen till sig och presenterar nya modeller.

Vi på Brillor.nu jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de senaste glasögonen. Och vi reser runt och försöker hitta de mest prisvärda, snygga och nischade tillverkare som går att hitta. Vi ligger i framkant och vi hoppas ni ser att vi försöker axla det ansvaret. Att för se DIG med de finaste, snyggaste, trendigaste solglasögonen. Vi anser att ingen ska behöva betala tusen kronor för sina glasögon när det finns så mycket snyggt för mindre.Vi hoppas att du hittar vad du söker. Om du önskar någon viss form så lägg en kommentar på vår Faceboosida. Brillor.nu Facebook Välkommen in i 2019.

Fler runda solglasögon

Bågar

Det som ser ut att experimenteras mycket med är bågarna. Bågarna kan däremot vara designade i djärva former som inte alla gånger följer glasen. Mer som en inramning av en tavla där ramen är en del av konstverket och adderar värde genom sin egen både färg och form. Intressant år 2019.

Vi har sett ett gryende intresse och återgång för solglasögon som har en rak överkant. I sin enkelhet och tidlöshet så är det odödligt med klassiska snitt. Att bära ett par solglasögon med rak överkant som passar bra till ansiktet accentuerar ögonbrynen på ett fint sätt.

Fler solglasögon

Trätrenden.

Håller i sig, vi ser att trä är ett material som verkar vara här för att stanna. Och många av de största tillvekarna är en trälinge en självklarhet numer. Vi skippar plasten och flyttar in i trälandet. Vi hoppas ni har kollat in våra egendesignade glasögon i trä som heter Tyresta och Skule. Om inte gör det, de rider på en tydlig trendvåg för 2019. Tyresta, mer åt det runda, djärva hållet och Skule som den klassiska designen men i trä som ger en ny snygg addering till utseendet.

Transpatent glas.

Att bära ett par stiliga glasögon med helt transparent glas spås bli en uppgående trend. Att bära ett par glasögon med transparent glas har blivit något av en total normalitet. Mer som ett smycke likt andra accessoarer.

Några Utvalda