Eyewood Tyresta Lönn Grafit

Referens: EWTYRESTA

Tyresta Lönn Grafit är en modell med en lätt hornbågad karaktär som är pricken över i på en promenad i staden, eller vid en bilfärd med rutorna nere, eller på en parkbänk i solen, eller på väg till en uppklädd fest, eller.. Materialet i detta par Eyewood består av sju lager av lönn. Vi har som yttre kulör valt grafit, i mitten natur, som accent samt på insidan har vi valt rosa. Polariserande glas.

Mer egenskaper

Meddela mig när tillgänglig

quantity up quantity down

399,00 kr

Om du väljer ett par solglasögon i trä framför ett par i plast så gör du en insats för miljön eftersom trä är en förnyelsebar resurs. För varje sålt par av Eyewood så planterar vi dessutom ett träd i samarbete med Vi-Skogen. Läs mer om de miljömässiga fördelarna samt vårt arbete med agroforestry på vår undersida om miljö.

Tyresta nationalpark har gett namn till denna modell. Det är en av de största orörda skogspartierna utanför fjällvärlden som vi har i Sverige. De omfattande urskogarna med sina 300-åriga jättefuror och de isslipade hällarna skapar en magisk värld som bara ligger några minuter från centrala Stockholm. Denna kontrast är vad som gett inspiration till modellens spretiga accentfärg.

Skriv din recension

Skriv din recension

Tillbehör

9 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpte denna produkt köpte även